Omeletwrap

Omeletwrap CourseAftensmad, Frokost, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 stk. Servings 1 stk. Omeletwrap CourseAftensmad, Frokost, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 stk. Servings 1 stk. Ingredients 2 stk. æg 2 spsk. vand eller mandelmælk 1 tsk. salt frisk oregano, timian eller anden krydderi mængde efter eget ønske knsp. peber (efter smag) 1 spsk kokosolieRead More

Mandagskylling

De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet. Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten! Mandagskylling CourseAftensmad, Frokost Servings Prep Time 2-3 personer 5-10 minutter Cook Time 30 minutter Servings Prep TimeRead More

Avocado med æg og gulerødder

Ultra let og lækker frokost, som har åbnet mine øjne for, hvordan avocado kan smage! Før spiste jeg avocado rå, måske med et stykke groft brød til eller most med hvidløg i, som dip til grøntsagsstænger. Nu spiser jeg den gerne “bagt” med æg og gulerødder til 🙂 Der nåede kun 1 halvdel af avocadoenRead More

Grovbrød med gulerødder

Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Ingredients 25 g gær 5 dl vand lunken 1 spsk. olivenolie 100 g solsikkekerner 100 g hirseflager 100 g sesamfrø 2 stk. gulerødder revet 2Read More

Focaccia brød

Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Ingredients 25 g gær 5 dl vand 2 tsk. salt 3 spsk. olivenolie 1 tsk. sirup 2 tsk. HUSK fiber 400 g jyttemel eller anden glutenfri mel 1-2 tsk. rosmarin tørret olivenolie til pensling Servings: Instructions Udrør gæren iRead More

Vintergrøntsagsgryde

Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More

Tomatsuppe med kikærter

Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Ingredients 3 stk. hvidløg 2 stk. løg mellemstore 2 spsk. olivenolie 7 dl vand 1 ds. hakkede tomater 5 spsk. tomatpure 2 tsk. garam masala 2 spsk. ingefær friskrevet 5 dl. kikærter kogtRead More

Kvarkfrikadeller

Prøv en kødfri frikadelle – let og lækker! Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 250 g kvark mager 1 stk. æg 1 stk. hvidløg presset 50 g rasp evt. glutenfri 20 g soltørrede tomater 1 knsp.Read More

Krydrede kyllingefrikadeller

Krydrede kyllingefrikadeller CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Krydrede kyllingefrikadeller CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 1 stk. løg 1-2 stk. hvidløg 40 g soltørrede tomater 8 stk. salvieblade 100 g squash 600 g kyllingekød hakket 2 stk. æg 2 dl mælk evt. laktosefri 75 g rasp evt. glutenfri Servings:Read More

Hokkaidosuppe med chili og ingefær

Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 2-3 stk. hvidløg 1 stort løg 1 spsk. ingefær friskrevet 2 stk. røde chili udkernet og finthakket 1 spsk. olivenolie 1 tsk.Read More