Avocado med æg og gulerødder

Ultra let og lækker frokost, som har åbnet mine øjne for, hvordan avocado kan smage! Før spiste jeg avocado rå, måske med et stykke groft brød til eller most med hvidløg i, som dip til grøntsagsstænger. Nu spiser jeg den gerne “bagt” med æg og gulerødder til 🙂 Der nåede kun 1 halvdel af avocadoenRead More

Grovbrød med gulerødder

Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Ingredients 25 g gær 5 dl vand lunken 1 spsk. olivenolie 100 g solsikkekerner 100 g hirseflager 100 g sesamfrø 2 stk. gulerødder revet 2Read More

Vintergrøntsagsgryde

Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More

Savojgryde med nødder

    Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Ingredients 1 stk løg 2 stk gulerødder 2 spsk olie oliven 750 g savojkål 200 g røde linser 7,5 dl vand 1 stk grøntsagsbouillon 2 spsk eddike 1 spsk kartoffelmel 3Read More