Focaccia brød

Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Ingredients 25 g gær 5 dl vand 2 tsk. salt 3 spsk. olivenolie 1 tsk. sirup 2 tsk. HUSK fiber 400 g jyttemel eller anden glutenfri mel 1-2 tsk. rosmarin tørret olivenolie til pensling Servings: Instructions Udrør gæren iRead More

Regnbuekage

Regnbuekage CourseDessert Servings 1 kage Servings 1 kage Regnbuekage CourseDessert Servings 1 kage Servings 1 kage Ingredients 250 g sukker 250 g smør 250 g jyttemel eller anden glutenfri mel 3 stk. æg 1 tsk. vanillepulver 2 tsk. bagepulver 1 1/2 dl mælk evt. laktosefri eller vand 1 spsk. mandelessens Servings: kage Instructions Sukker ogRead More

5 minutters chokoladekage

Vidunder kagen, der kan redde enhver situation med uventede gæster eller bare liiiiige fordi det er onsdag 🙂 5 minutters chokoladekage CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1-2 personer Servings 1-2 personer 5 minutters chokoladekage CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1-2 personer Servings 1-2 personer Ingredients 1 stort krus 4 spsk. jyttemel evt. almindelig mel hvisRead More