Mandel lagkagebunde

Mandel lagkagebunde CourseDessert Servings 2 stk bunde Servings 2 stk bunde Mandel lagkagebunde CourseDessert Servings 2 stk bunde Servings 2 stk bunde Ingredients 3 stk. æg 120 g sukker 100 g mandler meget finthakket 1 spsk. kartoffelmel 1 1/2 tsk. bagepulver Servings: stk bunde Instructions Æg og sukker piskes til en tyk næsten hvid masseRead More

Vintergrøntsagsgryde

Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More

Fransk løgsuppe

Denne opskrift kræver tid, men er vildt lækker på en gråvejrsdag eller når der skal lidt anderledes på bordet til gæsterne. Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Ingredients 50 g fri plantemargerine laktosefri (eller smør hvis retten må indeholde laktose) 750Read More

Savojgryde med nødder

    Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Ingredients 1 stk løg 2 stk gulerødder 2 spsk olie oliven 750 g savojkål 200 g røde linser 7,5 dl vand 1 stk grøntsagsbouillon 2 spsk eddike 1 spsk kartoffelmel 3Read More