Mandagskylling

De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet. Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten! Mandagskylling CourseAftensmad, Frokost Servings Prep Time 2-3 personer 5-10 minutter Cook Time 30 minutter Servings Prep TimeRead More

Avocado med æg og gulerødder

Ultra let og lækker frokost, som har åbnet mine øjne for, hvordan avocado kan smage! Før spiste jeg avocado rå, måske med et stykke groft brød til eller most med hvidløg i, som dip til grøntsagsstænger. Nu spiser jeg den gerne “bagt” med æg og gulerødder til 🙂 Der nåede kun 1 halvdel af avocadoenRead More

Grovbrød med gulerødder

Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Ingredients 25 g gær 5 dl vand lunken 1 spsk. olivenolie 100 g solsikkekerner 100 g hirseflager 100 g sesamfrø 2 stk. gulerødder revet 2Read More

Focaccia brød

Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Ingredients 25 g gær 5 dl vand 2 tsk. salt 3 spsk. olivenolie 1 tsk. sirup 2 tsk. HUSK fiber 400 g jyttemel eller anden glutenfri mel 1-2 tsk. rosmarin tørret olivenolie til pensling Servings: Instructions Udrør gæren iRead More

Tomatsuppe med kikærter

Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Ingredients 3 stk. hvidløg 2 stk. løg mellemstore 2 spsk. olivenolie 7 dl vand 1 ds. hakkede tomater 5 spsk. tomatpure 2 tsk. garam masala 2 spsk. ingefær friskrevet 5 dl. kikærter kogtRead More

Kvarkfrikadeller

Prøv en kødfri frikadelle – let og lækker! Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 250 g kvark mager 1 stk. æg 1 stk. hvidløg presset 50 g rasp evt. glutenfri 20 g soltørrede tomater 1 knsp.Read More

Hokkaidosuppe med chili og ingefær

Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 2-3 stk. hvidløg 1 stort løg 1 spsk. ingefær friskrevet 2 stk. røde chili udkernet og finthakket 1 spsk. olivenolie 1 tsk.Read More

Squash-tomat gryde

Lækker hurtig ret til de grøntsagsglade. Squash-tomat gryde Servings 2 personer Servings 2 personer Squash-tomat gryde Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 5 stk. forårsløg 1 stk. hvidløg hakket 2 spsk. olivenolie 400 g squash 300 g tomater 1 spsk. timian hakket 1 spsk. rosmarin hakket Servings: personer Instructions Steg forårsløg skåret i ringe,Read More

Spinatsalat med kylling og parmaskinke

Spinatsalat med kylling og parmaskinke CourseAftensmad, Frokost Servings 2 personer Servings 2 personer Spinatsalat med kylling og parmaskinke CourseAftensmad, Frokost Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 125 g babyspinat skyllet 75 g radicchio 50 g champignon skiver 250 g kyllingefilet kogt 50 g parmaskinke 3 spsk. olivenolie 2 spsk. appelsinsaft 2 spsk. hvid balsamicoRead More