Paprika mandler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Paprika mandler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Ingredients 1 ps. mandler 2 dl vand 2 spsk. salt 2 tsk. paprika Servings: portion Instructions Hæld det hele på en pande og rør det godt sammen, og lad det ståRead More
Vintergrøntsagsgryde
Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More
Avocado med rejefyld
Avocado med rejefyld CourseAftensmad, Frokost, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 2 portioner Servings 2 portioner Avocado med rejefyld CourseAftensmad, Frokost, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 2 portioner Servings 2 portioner Ingredients 2 stk avocado skrællede, halverede og uden sten 1 1/2 dl rejer kogte 1/2 spsk citronsaft 1/2 spsk løgpulver 1/2 spsk paprika 1/2 tskRead More