De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet. Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten! Mandagskylling CourseAftensmad, Frokost Servings Prep Time 2-3 personer 5-10 minutter Cook Time 30 minutter Servings Prep TimeRead More
Vintergrøntsagsgryde
Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More
Tomatsuppe med kikærter
Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Ingredients 3 stk. hvidløg 2 stk. løg mellemstore 2 spsk. olivenolie 7 dl vand 1 ds. hakkede tomater 5 spsk. tomatpure 2 tsk. garam masala 2 spsk. ingefær friskrevet 5 dl. kikærter kogtRead More
Hokkaidosuppe med chili og ingefær
Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Hokkaidosuppe med chili og ingefær CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 2-3 stk. hvidløg 1 stort løg 1 spsk. ingefær friskrevet 2 stk. røde chili udkernet og finthakket 1 spsk. olivenolie 1 tsk.Read More
Fransk løgsuppe
Denne opskrift kræver tid, men er vildt lækker på en gråvejrsdag eller når der skal lidt anderledes på bordet til gæsterne. Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Ingredients 50 g fri plantemargerine laktosefri (eller smør hvis retten må indeholde laktose) 750Read More
Spinatsalat med kylling og parmaskinke
Spinatsalat med kylling og parmaskinke CourseAftensmad, Frokost Servings 2 personer Servings 2 personer Spinatsalat med kylling og parmaskinke CourseAftensmad, Frokost Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 125 g babyspinat skyllet 75 g radicchio 50 g champignon skiver 250 g kyllingefilet kogt 50 g parmaskinke 3 spsk. olivenolie 2 spsk. appelsinsaft 2 spsk. hvid balsamicoRead More
Savojgryde med nødder
Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Ingredients 1 stk løg 2 stk gulerødder 2 spsk olie oliven 750 g savojkål 200 g røde linser 7,5 dl vand 1 stk grøntsagsbouillon 2 spsk eddike 1 spsk kartoffelmel 3Read More