Kvarkfrikadeller

Prøv en kødfri frikadelle – let og lækker! Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Kvarkfrikadeller CourseAftensmad, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 250 g kvark mager 1 stk. æg 1 stk. hvidløg presset 50 g rasp evt. glutenfri 20 g soltørrede tomater 1 knsp.Read More

Squash-tomat gryde

Lækker hurtig ret til de grøntsagsglade. Squash-tomat gryde Servings 2 personer Servings 2 personer Squash-tomat gryde Servings 2 personer Servings 2 personer Ingredients 5 stk. forårsløg 1 stk. hvidløg hakket 2 spsk. olivenolie 400 g squash 300 g tomater 1 spsk. timian hakket 1 spsk. rosmarin hakket Servings: personer Instructions Steg forårsløg skåret i ringe,Read More

Fransk løgsuppe

Denne opskrift kræver tid, men er vildt lækker på en gråvejrsdag eller når der skal lidt anderledes på bordet til gæsterne. Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Fransk løgsuppe CourseAftensmad, Frokost Servings 6 personer Servings 6 personer Ingredients 50 g fri plantemargerine laktosefri (eller smør hvis retten må indeholde laktose) 750Read More