Mandagskylling

De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet. Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten! Mandagskylling CourseAftensmad, Frokost Servings Prep Time 2-3 personer 5-10 minutter Cook Time 30 minutter Servings Prep TimeRead More

Mandelmælk

Uhm Uhm!! Mandelmælk er super smagfuldt og dejlig cremet! At lave den selv betyder, at du kan krydre den lige som du har lyst til. Måske med et strejf af kanel eller kardemomme? Det er helt op til dig. Denne opskrift er min “basis” opskrift og smager dejlig som den er. Jeg bruger den tilRead More

Trøfler

Super lækre “trøfler” som er lavet uden en masse tilsat sukker. Trøfler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 10 kugler Servings 10 kugler Trøfler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 10 kugler Servings 10 kugler Ingredients 100 g havregryn evt. glutenfri 100 g kokosmel 50 g kokosolie 50 g kakao 8-12 stk. dadler friske, udstenet 1 tsk.Read More

Grovbrød med gulerødder

Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Grovbrød med gulerødder CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Servings 1 brød Servings 1 brød Ingredients 25 g gær 5 dl vand lunken 1 spsk. olivenolie 100 g solsikkekerner 100 g hirseflager 100 g sesamfrø 2 stk. gulerødder revet 2Read More

Focaccia brød

Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Focaccia brød CourseAftensmad, Brød, Frokost, Snacks og mellemmåltider Ingredients 25 g gær 5 dl vand 2 tsk. salt 3 spsk. olivenolie 1 tsk. sirup 2 tsk. HUSK fiber 400 g jyttemel eller anden glutenfri mel 1-2 tsk. rosmarin tørret olivenolie til pensling Servings: Instructions Udrør gæren iRead More

Paprika mandler

Paprika mandler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Paprika mandler CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Ingredients 1 ps. mandler 2 dl vand 2 spsk. salt 2 tsk. paprika Servings: portion Instructions Hæld det hele på en pande og rør det godt sammen, og lad det ståRead More

chokoladekage med chili og sorte bønner

chokoladekage med chili og sorte bønner CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 6-8 portioner Servings 6-8 portioner chokoladekage med chili og sorte bønner CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 6-8 portioner Servings 6-8 portioner Ingredients 150 g sorte bønner kogte 125 g dadler friske, uden sten 50 g mandelmel (mandler hakket i fx minihakker) 40 g kokosolieRead More

Vintergrøntsagsgryde

Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Vintergrøntsagsgryde CourseAftensmad, Frokost Servings 3-4 personer Servings 3-4 personer Ingredients 2 stk. løg finthakket 2 spsk. smør smeltet – evt. laktosefri 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern 1 stk. porre 100 g hvidkål fintsnittet 2 dl vand kogt 1 stk. grøntbouillon 1 tsk. kartoffelmelRead More

Tomatsuppe med kikærter

Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Tomatsuppe med kikærter CourseAftensmad, Frokost Servings 4 personer Servings 4 personer Ingredients 3 stk. hvidløg 2 stk. løg mellemstore 2 spsk. olivenolie 7 dl vand 1 ds. hakkede tomater 5 spsk. tomatpure 2 tsk. garam masala 2 spsk. ingefær friskrevet 5 dl. kikærter kogtRead More

Avocado chokolade cupcake

Avocado chokolade cupcake CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 10-12 stk Servings 10-12 stk Avocado chokolade cupcake CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 10-12 stk Servings 10-12 stk Ingredients 2 stk avocado 200 g rørsukker 6 spsk kakaopulver 2 tsk bagepulver 2 tsk vanillepulver 1 tsk salt 185 g mel 3 dl vand 1 tsk kakao nibsRead More