Banan-choko-peanut is

Banan-choko-peanut is CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 3-4 portioner Servings 3-4 portioner Banan-choko-peanut is CourseDessert, Snacks og mellemmåltider Servings 3-4 portioner Servings 3-4 portioner Ingredients 2 spsk peanutbutter 3 stk banan frosne 2 spsk kakaopulver 0,5 dl vand 20 g chokolade 70 % 5 stk mandler hakket Servings: portioner Instructions Bananerne skæres i skiver ogRead More

Savojgryde med nødder

    Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Savojgryde med nødder CourseAftensmad, Frokost Servings 2 portioner Servings 2 portioner Ingredients 1 stk løg 2 stk gulerødder 2 spsk olie oliven 750 g savojkål 200 g røde linser 7,5 dl vand 1 stk grøntsagsbouillon 2 spsk eddike 1 spsk kartoffelmel 3Read More

Valnødde-avocado yoghurt

Valnødde-avocado yoghurt CourseDessert, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Valnødde-avocado yoghurt CourseDessert, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Ingredients 1 dl valnødder 1 stk avocado 1/2 dl vand 1 stk banan saft fra 1/2 citron 1 tsk vanillepulver Servings: portion Instructions Valnødderne sættes i blød i vandRead More

Havregrød med nødder og honning

    Havregrød med nødder og honning CourseMorgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Havregrød med nødder og honning CourseMorgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Ingredients 1 dl havregryn glutenfri 2 dl vand 10-15 stk nødder fx mandler, hasselnødder, pecannødder 1 tsk honning flydende Servings: portion Instructions HældRead More

Hasselnøddecreme

    Hasselnøddecreme CourseDessert, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Hasselnøddecreme CourseDessert, Morgenmad, Snacks og mellemmåltider Servings 1 portion Servings 1 portion Ingredients 125 g friske dadler 1 dl vand 50 g hasselnødder 1 1/2 spsk kakaopulver Servings: portion Instructions Dadler og nødder udblødes i vandet i nogle timer. Derefter blendesRead More