Avocado med æg og gulerødder

Ultra let og lækker frokost, som har åbnet mine øjne for, hvordan avocado kan smage!

Før spiste jeg avocado rå, måske med et stykke groft brød til eller most med hvidløg i, som dip til grøntsagsstænger.

Nu spiser jeg den gerne “bagt” med æg og gulerødder til 🙂

Der nåede kun 1 halvdel af avocadoen på billedet – for det smager såååå godt!

Avocado med æg og gulerødder
Servings Prep Time
1 5 minutter
Cook Time
20 minutter
Servings Prep Time
1 5 minutter
Cook Time
20 minutter
Avocado med æg og gulerødder
Servings Prep Time
1 5 minutter
Cook Time
20 minutter
Servings Prep Time
1 5 minutter
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Halvér avocadoen og skrab en smule af kødet ud, så der er plads til 1/2 æg i hver halvdel. Stil avocadoern på en tallerken med folie omkring, så de står plant og sikkert.
  2. Pisk ægget i en lille skål og fordel ægget på de to halvdele.
  3. stil avocadoen med æg i ind i ovnen og bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter. Når ægget "popper" lidt op, så er de klar.
  4. Skræl gulerødderne og damp dem i en gryde med lidt vand indtil de er møre, men stadig med lidt bid i. Jeg snyder lidt og kommer gulerødderne i en microovnsskål med låg og damper dem i microovnen i 4 minutter.
  5. Læg salaten på en tallerken og stil avocadoerne ovenpå. Servér med de dampede gulerødder og drys med olivenolie og sesamfrø til sidst.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *