Focaccia brød

Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt herefter salt, olivenolie, sirup og HUSK fiber.
  2. Lad dejen hvile i 10 minutter, og tilsæt derefter mel. Rør dejen på røremaskine i 10 minutter. Den skal være blød og klæbrig.
  3. Lad herefter dejen hæve i 30 minutter.
  4. Smør imens en bradepande med olivenolie. Når dejen har hævet, hældes den i bradepanden, og efterhæver i 20 minutter.
  5. Brødet pensles med masser af olivenolie og drysses med rosmarin og groft havsalt.
  6. Brødet bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter.
  7. TIP: Dejen er ret flydende, men da den skal bages i en form bliver resultatet stadig godt!
  8. OBS! Opskriften stammer fra Cøliaki-foreningens bog, “Glutenfri til hverdag og fest”, men jeg faldt over opskriften på en af mine mange opdagelsesture på internettet efter nye spændende opskrifter. Denne opskrift fandt jeg på www.gladudengluten.dk.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *