Fransk løgsuppe

Denne opskrift kræver tid, men er vildt lækker på en gråvejrsdag eller når der skal lidt anderledes på bordet til gæsterne.

Fransk løgsuppe
Servings
6 personer
Servings
6 personer
Fransk løgsuppe
Servings
6 personer
Servings
6 personer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smørret i en tykbundet gryde og kom løgene i. Sauter ved lav varme i ca. 25 minutter indtil de er mørkegyldne eller begynder at karamellisere - husk at rør i det engang i mellem.
  2. Tilsæt hvidløg og mel og rør i 2 minutter. Pisk herefter fond og vin i og bring gryden i kog. Tilsæt laurbærbladet og timian og smag til med salt og peber.
  3. Læg låg på gryden og lad det simre i 25 minutter og tag herefter laurbærblad og timiankviste op igen.
  4. Imens suppen simre varmes ovnen op (sættes på grill) og brødet ristes. Fordel brødet i 6 suppeskåle og hæld suppen over. Drys revet ost på og sæt skålene ind under grillen igen indtil osten smelter og bliver lys gylden. Servér straks.
  5. Tip: Varm skålene op inden du lægger brødet i - så holder suppen sig bedre varm.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *