De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet.
Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten!
Ingredients
- 2 stk. kyllingfilet
- 200 g cherrytomater
- 1 bakke champignon brune
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 pakke grøntsagsspaghetti eller grovspaghetti
- 1 dl vand
- 1 stk. hønsebouillon
Servings: personer
Instructions
- Skær cherrytomater i halve og skær champignon i skiver. Når vi har virkelig travlt, køber jeg champignon allerede skåret i skiver for at spare på forberedelsestiden.
- Kom cherrytomater, champignon, kyllingfileter, salt og peber, vand og bouillon terning i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
- Kog grøntsagsspaghettien som anbefalet på pakningen. Servér straks sammen med kylling. Brug evt. væsken i bunden af fadet som sauce - hæld det over spaghetti og kød, det smager skønt!
Share this Recipe