Mandagskylling

De fleste har nok en dag eller to i ugen, hvor der er ekstra pres på og hvor madlavningen til tider bliver sidste prioritet.

Denne opskrift er super nem og tager 5-10 minutter at forberede. Ovnen klarer resten!

Mandagskylling
Servings Prep Time
2-3 personer 5-10 minutter
Cook Time
30 minutter
Servings Prep Time
2-3 personer 5-10 minutter
Cook Time
30 minutter
Mandagskylling
Servings Prep Time
2-3 personer 5-10 minutter
Cook Time
30 minutter
Servings Prep Time
2-3 personer 5-10 minutter
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær cherrytomater i halve og skær champignon i skiver. Når vi har virkelig travlt, køber jeg champignon allerede skåret i skiver for at spare på forberedelsestiden.
  2. Kom cherrytomater, champignon, kyllingfileter, salt og peber, vand og bouillon terning i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
  3. Kog grøntsagsspaghettien som anbefalet på pakningen. Servér straks sammen med kylling. Brug evt. væsken i bunden af fadet som sauce - hæld det over spaghetti og kød, det smager skønt!
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *