Ingredients
- 2 stk æg gerne økologisk
- 2 spsk olie smagsneutral
- 1 stk banan most
- 1 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 dl fuldkorns ris kogte
- 1 dl majsmel
- 1 dl fuldkornsrismel
- 1 dl mælk laktosefri
- 1 tsk bagepulver
- 1-2 tsk smør laktosefri
Servings: stk
Instructions
- Æggene piskes sammen med olien, hvorefter den mosede banan tilsættes.
- Tilsæt herefter kanel, kardemomme, bagepulver og kogte ris. Tilsæt til sidst mel og mælk, og rør blandingen godt sammen.
- Pandekagerne steges i lidt smør (evt. Fri platemargarine for at gøre retten helt laktosefri) på panden, og vendes når der begynder at komme små bobler på pandekagens overflade.
- HUSK: Tjek bagepulveret for at sikre, at der ikke er gluten i!
- Anret pandekagerne med frisk frugt og/eller lidt chokoladespåner.
Share this Recipe