Pandekager med banan og kardemomme

Pandekager med banan og kardemomme
Servings
8 stk
Servings
8 stk
Pandekager med banan og kardemomme
Servings
8 stk
Servings
8 stk
Ingredients
Servings: stk
Instructions
  1. Æggene piskes sammen med olien, hvorefter den mosede banan tilsættes.
  2. Tilsæt herefter kanel, kardemomme, bagepulver og kogte ris. Tilsæt til sidst mel og mælk, og rør blandingen godt sammen.
  3. Pandekagerne steges i lidt smør (evt. Fri platemargarine for at gøre retten helt laktosefri) på panden, og vendes når der begynder at komme små bobler på pandekagens overflade.
  4. HUSK: Tjek bagepulveret for at sikre, at der ikke er gluten i!
  5. Anret pandekagerne med frisk frugt og/eller lidt chokoladespåner.
Share this Recipe
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *