Regnbuekage

Regnbuekage
Servings
1 kage
Servings
1 kage
Regnbuekage
Servings
1 kage
Servings
1 kage
Ingredients
Servings: kage
Instructions
  1. Sukker og smør piskes luftigt og æg kommes i ét ad gangen og piskes mellem hvert.
  2. Mel, mælk, vanille og bagepulver tilsættes og kagen røres.
  3. Del portionen i det antal farver du vil have. På billedet er brugt Wilsons pastafarver for ekstra kraftig regnbue.
  4. Læg den farvede masse i en form med hul i midten - lag for lag og dermed vil du få et regnbueresultat som vist forneden.
  5. Bages ved 175 grader i ca. 30 - 60 minutter.
  6. Pynt med enten smeltet chokolade eller med royal icing når kagen er afkølet.
  7. Billederne er lånt af fragilewithlove.dk.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *