Ingredients
- 1 stk løg
- 2 stk gulerødder
- 2 spsk olie oliven
- 750 g savojkål
- 200 g røde linser
- 7,5 dl vand
- 1 stk grøntsagsbouillon
- 2 spsk eddike
- 1 spsk kartoffelmel
- 3 spsk valnødder hakkede
- 1 tsk salt og peber
Servings: portioner
Instructions
- Skær løg og gulerødder i tern. Varm olien i en gryde og svits gulerødder og løg.
- Rens savojkålen, fjern de hårde stokke i bladene, skær bladene i strimler og lad dem stege med sammen med løg og gulerødder.
- Tilsæt de røde linser, vand og grøntsagsbouillon og lad det hele simre i ca. 10 minutter.
- Smag til med salt, peber og eddike.
- Rør kartoffelmel ud i lidt vand og jævn gryderetten.
- Tilsidst vendes de hakkede valnødder.
- De røde linser kan erstattes med fx små kartoffeltern, hvis man ikke bryder sig om linser.
Share this Recipe