Savojgryde med nødder

 

Savojgryde med nødder
Servings
2 portioner
Servings
2 portioner
Savojgryde med nødder
Servings
2 portioner
Servings
2 portioner
Ingredients
Servings: portioner
Instructions
  1. Skær løg og gulerødder i tern. Varm olien i en gryde og svits gulerødder og løg.
  2. Rens savojkålen, fjern de hårde stokke i bladene, skær bladene i strimler og lad dem stege med sammen med løg og gulerødder.
  3. Tilsæt de røde linser, vand og grøntsagsbouillon og lad det hele simre i ca. 10 minutter.
  4. Smag til med salt, peber og eddike.
  5. Rør kartoffelmel ud i lidt vand og jævn gryderetten.
  6. Tilsidst vendes de hakkede valnødder.
  7. De røde linser kan erstattes med fx små kartoffeltern, hvis man ikke bryder sig om linser.
Share this Recipe
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *