Snickers bites

 

 

 

 

Snickers bites
Servings
40 stk
Servings
40 stk
Snickers bites
Servings
40 stk
Servings
40 stk
Ingredients
Servings: stk
Instructions
  1. Hak nødderne groft og kom peanutbutter, smør og stevia i en kasserolle og varm op indtil det bliver en ensartet masse.
  2. For en form med husholdningsfilm og hæld massen over i formen. Dæk massen med husholdningsfilm, så den er pakket lufttæt.
  3. Stil formen i fryseren i minimum 3 timer eller indtil massen er helt hård.
  4. Varm 2/3-dele af chokoladen i et vandbad (gryde med simrende vand, hvorpå en glas -eller metalskål stilles oveni og lukker for damp)
  5. Når chokoladen er smeltet (ideelt til 55 grader) tilsættes den resterende chokolade og køles ned til 31 grader. På den måde får du knæk i chokoladen.
  6. Mens chokoladen smelter kan du med fordel skære massen i små bidder, så de er klar til at blive overtrukket.
  7. Dyp bidderne én ad gangen i den varme chokolade. Brug en gaffel til at "fiske" den op og dryp så meget chokolade af som muligt og flyt bidderne over på en plade som kan komme i fryseren. Dæk gerne pladen med staniol for at sikre, at de slipper let.
  8. Stil bidderne i fryseren efter chokoladeovertræk, så de kan hærde (et par. minutter) og derefter opbevares de bedst i køleskab.
  9. Hvis du ikke har mod på chokoladetemp. kan du tilsætte 1 spsk. kokosolie i chokoladen og overtrække som tidligere nævnt. Disse bidder skal dog blive i køleskabet for at undgå at de smelter.
Share this Recipe
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *