Squash pizzabund

Squash pizzabund
Servings
2 pizzabunde
Servings
2 pizzabunde
Squash pizzabund
Servings
2 pizzabunde
Servings
2 pizzabunde
Ingredients
Servings: pizzabunde
Instructions
  1. Hak squash i en foodprocessor eller minihakker, så det bliver helt fint - næsten mos.
  2. Kom massen i en glasskål (eller anden microovn venlig skål) og tilbered den i 5 minutter ved højeste varme i microovnen.
  3. Kom den tilberedte masse i en si beklædt med et osteklæde eller viskestykke og lad det køle af mens vand drænes fra massen.
  4. Stil en bageplade ind i ovnen og tænd ovnen på max (275 grader eller højere, hvis den kan).
  5. Når massen er afkølet nok til at håndtere, vrides klædet med massen i for at dræne massen for så meget væske som muligt.
  6. Den drænede masse kommes i en skål sammen med mandelmel, parmasan ost, æg og krydderier og der røres godt rundt indtil for at få en ensartet "pizzadej".
  7. Del pizzadejen i to lige store kugler. Placér en kugle på et stykke bagepapir og placér et stykke bagepapir ovenpå. Spred massen ud med hænderne til en cirkel. Sørg for, at massen er jævnt fordelt for at bagetiden bliver ens. Gør det samme med den anden kugle.
  8. Forbag pizzabundene én ad gangen i ca. 10 minutter. Skru ned for ovnen til ca 230 grader, når du stiller den første pizzabund ind.
  9. Kom dit ynglingsfyld på - fx tomatpuré, frisk mozzarella ost, parmaskinke og champignon.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *