Ingredients
- 3 stk. hvidløg
- 2 stk. løg mellemstore
- 2 spsk. olivenolie
- 7 dl vand
- 1 ds. hakkede tomater
- 5 spsk. tomatpure
- 2 tsk. garam masala
- 2 spsk. ingefær friskrevet
- 5 dl. kikærter kogt efter anvisningen
- 1 stk. forårsløg skåret i strimler
- salt og peber efter smag
Servings: personer
Instructions
- Hak hvidløg fint. Skær løg i tern.
- Varm olien og sautér hvidløg 20 sekunder. Tilsæt løg og sautér yderligere 2 minutter.
- Kom vand, tomat, ingefær, krydderier og lidt salt ved, bring i kog og småkog under låg 10 minutter.
- Kom kikærter ved og kog yderligere 10 minutter. Justér smagen efter behov med salt og evt. lidt ekstra koncentreret tomatpuré og ingefær og slut af med at drysse forårsløg over suppen.
- Tip: Servér fx med foccacia brød
Share this Recipe