Ingredients
- 2 stk. løg finthakket
- 2 spsk. smør smeltet - evt. laktosefri
- 250 g gulerødder skrællet og hakket i tern
- 1 stk. porre
- 100 g hvidkål fintsnittet
- 2 dl vand kogt
- 1 stk. grøntbouillon
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 knsp. paprika
- 100 g creme fraiche evt. laftosefri
- salt og peber efter smag
- friskrevet muskatnød efter smag
- 2 spsk. koriander hakket
Servings: personer
Instructions
- Svits de hakkede løg i smøret til de er glasklare. Tilsæt skrællede gulerødder i tern, porre skåret i ringe, bladselleri i ringe og snittet hvidkål og lad dem stege med.
- Opløs bouillonterningen i det kogte vand og tilsæt 5 spsk. til grøntsagspanden og lad det småkoge i 10 minutter.
- Rør kartoffelmel jævn i resten af grøntsagsbouillonen og tilsæt det til grøntsagerne. Rør creme fraiche sammen med paprika, salt, peber og muskatnød og vend det i grøntsagspanden.
- Server med hakket koriander på toppen.
- Tip: Servér med fx friskbagt brød eller ovenbagt laks.
Share this Recipe