Vintergrøntsagsgryde

Vintergrøntsagsgryde
Servings
3-4 personer
Servings
3-4 personer
Vintergrøntsagsgryde
Servings
3-4 personer
Servings
3-4 personer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Svits de hakkede løg i smøret til de er glasklare. Tilsæt skrællede gulerødder i tern, porre skåret i ringe, bladselleri i ringe og snittet hvidkål og lad dem stege med.
  2. Opløs bouillonterningen i det kogte vand og tilsæt 5 spsk. til grøntsagspanden og lad det småkoge i 10 minutter.
  3. Rør kartoffelmel jævn i resten af grøntsagsbouillonen og tilsæt det til grøntsagerne. Rør creme fraiche sammen med paprika, salt, peber og muskatnød og vend det i grøntsagspanden.
  4. Server med hakket koriander på toppen.
  5. Tip: Servér med fx friskbagt brød eller ovenbagt laks.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *