Denne opskrift er ny i min samling af yndlings morgenmadsopskrifter!
Den cremede konsistens, får denne ret til at virke syndig, men den er smæk fyldt af gode fedtstoffer, vitaminer og mineraler.
Oveni den lækre smag, så kan den laves aftenen før og stå klar i dit køleskab om morgenen – hurra for nem morgenmad, som smager godt!
Ingredients
- 2 spsk. chiafrø
- 150 ml mandelmælk
- 1 lille banan
- 1/4 tsk. vanillepulver
- 5-6 stk. valnødder eller mandler hakket groft
- 1 spsk. hørfrø
Servings:
Instructions
- Mos bananen og rør de øvrige ingredienser i undtagen valnødder og hørfrø. Kom grøden i køleskabet natten over eller lad den stå på køl i en times tid før servering.
- Top af med groft hakkede valnødder, mandler e.l. og hørfrø.
- Brug evt. hjemmelavet mandelmælk og tilføj et strejf af kanel, hvis du er stor fan af det.
Share this Recipe