Ingredients
- 150 g sorte bønner kogte
- 125 g dadler friske, uden sten
- 50 g mandelmel (mandler hakket i fx minihakker)
- 40 g kokosolie
- 1/4 dl vand
- 2 stk. æg
- 15 g kakao
- 75 g chokolade 70 % grofthakket
- 1/4 stk. chili eller efter smag
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. natron
Servings: portioner
Instructions
- De sorte bønner skal klargøres ved at sætte dem i blød i vand i 10 timer (natten over) og koges i rent vand i 1 time.
- Alle ingredienser blendes sammen undtagen den mørke chokolade. Chokoladestykker vendes i dejen og den fyldes i en smurt form.
- Bages ved 180 grader (alm. ovn) i 25-40 minutter.
- Tip: Serveres med f.eks. kokosflødeskum (til laktoseintolerante) eller almindelig flødeskum og friske bær.
Share this Recipe