Ingredients
- 250 g sukker
- 250 g smør
- 250 g jyttemel eller anden glutenfri mel
- 3 stk. æg
- 1 tsk. vanillepulver
- 2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 dl mælk evt. laktosefri eller vand
- 1 spsk. mandelessens
Servings: kage
Instructions
- Sukker og smør piskes luftigt og æg kommes i ét ad gangen og piskes mellem hvert.
- Mel, mælk, vanille og bagepulver tilsættes og kagen røres.
- Del portionen i det antal farver du vil have. På billedet er brugt Wilsons pastafarver for ekstra kraftig regnbue.
- Læg den farvede masse i en form med hul i midten - lag for lag og dermed vil du få et regnbueresultat som vist forneden.
- Bages ved 175 grader i ca. 30 - 60 minutter.
- Pynt med enten smeltet chokolade eller med royal icing når kagen er afkølet.
- Billederne er lånt af fragilewithlove.dk.
Share this Recipe