Ingredients
- 25 g gær
- 5 dl vand lunken
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g solsikkekerner
- 100 g hirseflager
- 100 g sesamfrø
- 2 stk. gulerødder revet
- 2 tsk. salt
- 3 måleskeer HUSK fiber
- 300 g groft mel brug Finax for at gøre den glutenfri
Servings: brød
Instructions
- Gæren opløses i det lunkne vand og de øvrige ingredienser tilsættes. Æltes grundigt i f.eks. røremaskine eller med el-mikser med dejkroge på.
- Hældes i et stort ildfast fad eller form og skal hæve i 40 minutter.
- Bages ved 200 grader i 40 min - sluk ovnen og vend bunden i vejret på brødet og "bag" færdig i ca. 15 minutter.
- Tip: Brødet er bedst friskbagt, men du kan friske skriverne lidt op ved at give dem 5-10 sekunder i mikroovnen.
Share this Recipe